Hei hei kesä, tervetuloa syksy?

IMG_6342

Viikko sitten paistateltiin vielä kolmenkymmenen asteen helteissä ja nyt viime päivien aikana on ollut jo aivan syksyistä. Viileämmät ilmat ovat olleet tervetulleita mutta lapset tuntuvat olevan jokseenkin järkyttyneitä siitä tosiasiasta, että ulos lähtiessä päälle pitää pukea muutakin kuin lippis ja sandaalit. Pariin otteeseen olen ulos lähtiessä hauskuutellen muistuttanut poikia, mitä kaikkea talvella pitää pukea päälle ja ilmeisesti tästä järkyttyneinä ovat unohtaneet kiukuttelun pitkistä housuista ja takista. Kuravaatteiden pukeminen puolestaan muuttui heti houkuttelevammaksi, kun muistutin ulkona odottavista ihanista kuralätäköistä. Valitettavasti nämä keinot eivät taida kuitenkaan toimia ihan koko syksyä…

IMG_6364

IMG_6356

Pidän syksystä ja toiveikkaana järjestelinkin jo shortsit syrjään ja kaivoin ohuimmat hanskat ja pipot valmiiksi esille. Todennäköisesti kesäiset kelit vielä palaavat, mutta ainakin on vähän jo päässyt fiilistelemään tulevaa syksyä.

 

2 vastausta artikkeliin “Hei hei kesä, tervetuloa syksy?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s