Pyöräily on parasta

IMG_8954

Vanhempi lapsistamme on halunnut OIKEAA pyörää jo vaikka kuinka kauan. Hänellä on Kokuan Likeabike-potkupyörä ja sillä potkuttelu ei enää oikein innosta. Pikkuveljellä taas on naapurista lainassa Pukyn potkupyörä, joka on käytössä niin sisällä kuin ulkonakin – aamusta iltaan. Kokuan halusin ensimmäiselle lapselle, koska puisena se on mielestäni niin kaunis, mutta kyllä tuolla Pukyllä potkuttelun aloittaminen on sujunut paljon näppärämmin. Se on mukavan kevyt ja alle kaksivuotiaankin helppo käsitellä. Jotenkin minusta tuntuu, ettei tämä ole suinkaan ainoa asia, joka esikoiselle on tullut hankittu ulkonäön perusteella ja myöhemmin vastaavissa hankinnoissa onkin yllättäen painaneet muut seikat. No, oppia ikä kaikki.

IMG_8972IMG_5616IMG_5817IMG_5820IMG_5851

Maanantaiaamuna se kauan kaivattu paketti sitten vihdoin saapui oven taakse. (Jostain syystä meillä muuten on melkein enemmän epämääräisiä kokemuksia DHL:n ja muiden vastaavien firmojen palveluista, kuin niitä, joissa paketti saapuu odotetusti ovelle. Tämäkin paketti oli ilmeisesti käynyt jo perjantaina oven takana, vaikkei kukaan ikinä ovikelloa soittanutkaan. Tällä kertaa tästä ei onneksi aiheutunut muuta kuin lukematon määrä ”Koska se pyörä tulee?”, ”Tuleeko se huomenna?”, ”Onko nyt huomenna?” -kysymyksiä yhden viikonlopun ajan.) Mutta nyt siis vihdoin on päästy ihailemaan ja testaamaan OIKEAA pyörää, jossa on polkimetkin!

IMG_6464

4 vastausta artikkeliin “Pyöräily on parasta

 1. Pyöräily todellakin on parasta! Miten siellä Keski-Euroopassa, ovatko potkupyörät lyöneet yhtä lujasti läpi kuin Suomessa, jossa varmasti enemmän kuin joka toinen oppii pyöräilutaidot potkiksella aloittaen?

  Tykkää

  1. Täälläkin näkyy kyllä paljon enemmän potkupyöriä kuin polkupyöriä apupyörillä. Jonkun verran on ihan pienillä lapsilla kolmipyöräisiä, joissa on sellainen työntökahva vanhemmille mutta muuten potkupyörät on sitten siitä eteenpäin varmasti suosituin kulkuväline ennen ihan oikeaa pyöräilyä ilman mitään apuvälineitä tai muita helpotuksia. Pyöräily on täällä todella suosittua aikuisten keskuudessakin niin harrastuksena kuin paikasta toiseen kulkemiseenkin ja tuntuu, että tuo innostus alkaa jo siinä potkisiässä vanhempien mallia seuratessa. Kaikenlaisia pyöriä ja ratkaisuja näkee täällä ihan joka puolella.

   Ja hei, meillä on täällä just nyt mitä parhaimmat katuliitusäät ja sain blogistasi vaikka kuinka monta hyvää ideaa katuliiduille! Eilen suosituinta oli omien vaatteiden värittäminen ja liitujen nakertelu, joten uudet ideat tulee tarpeeseen. Kiitos!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s