Pyykinpesumiehen viikonloppu

Viikonloppuna meillä on otettu rennosti – niin rennosti kuin nyt pikkulapsiperheessä voi ottaa. Kahteen päivään on mahtunut muun muassa joogaa, ulkoilua, synttärijuhlia, juoksemista, pyöräilyä, lukemista, pyykinpesua, pyykinpesua, pyykinpesua (lapsen mielestä ”äiti on sellainen pyykinpesumies”), ruoanlaittoa, suomenkielisiä lastenohjelmia netistä ja popcornia.

img_6644-1

Alkavalle viikolle jäi vielä onneksi popcornia jemmaan (unohdin syödä ne nyt illalla!?) ja pyykkienkin pariin pääsee taas ihan niin pian kuin haluaa. Ja oikeastaan paras olisi haluta mahdollisimman pian.

2 vastausta artikkeliin “Pyykinpesumiehen viikonloppu

    1. Kiitos samoin! ☺️ Ja tokihan se on ihan oma valinta, kuinka paljon sitä pyykkiä pesee. Mutta kummasti helpottaa arkea, kun on kaikille edes suunnilleen tilanteeseen sopivaa, puhdasta vaatetta kaapissa. 😁

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s