Kotiäidin unelma(, joka on totta!)

Viime päivinä on ollut ihanan aurinkoista. Ulos on helppo lähteä ja siellä kuluu kerralla helposti monta tuntia. Sää on suloisen kesäinen mutta lämpötila on paljon miellyttävämpi kuin helteisinä kesäpäivinä. Esikoisen kanssa jäädään sopivasti osittain varjossa olevaan leikkipuistoon nuoremman nukahdettua päiväunilleen rattaisiin. Koira nauttii saadessaan makoilla ruohikossa puiston reunassa. Lähistöllä laiduntavien lampaiden omistaja korjaa pellolta heinää aivan leikkipuiston vieressä ja kotimatkalla lehmät torkkuvat laitumella kävelytien varressa. Ulkona veljekset touhuavat yllättävän sopuisasti keskenään. Tällaisina päivinä ei ole kiire minnekään ja kaikki tuntuu sujuvan vähän tavallista vaivattomammin.

IMG_7062

IMG_7077

IMG_7057

IMG_7086

 

 

Yksi vastaus artikkeliiin “Kotiäidin unelma(, joka on totta!)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s