Lastenhuoneen uusi matto

Pitkän etsimisen jälkeen meillä on lastenhuoneessa vihdoin kunnon matto. H&M:n musta-valkoinen automatto on ollut pitkään väliaikaisratkaisuna mutta on aivan liian pieni poikien huoneeseen. Muuten se on kyllä ollut mieluinen ja jääkin vielä lastenhuoneen nurkkaan rullalle autoleikkejä varten. Ja näyttää se soveltuvan muihinkin leikkeihin.

IMG_7454

IMG_7456

Olen etsinyt mattoa Sveitsistä ja eri nettikaupoista jo vaikka kuinka pitkään mutta mikään matto ei ole tuntunut juuri sopivalta. Vaatimuksena on ollut luonnonmateriaali, eli käytännössä joko villa tai puuvilla, ja rauhallinen, selkeä kuosi sekä tarpeeksi iso koko. Ja suht järkevä hinta. Ikean villaista Stockholm-mattoa testasin poikien huoneeseen mutta sen raitakuosi oli omaan silmään liian levoton. Migreeniin taipuvaisella raidat vilisi silmissä.

Maton hankinnasta kävi sitten lopulta niin kuin monessa muussakin ostoksistani: Tilasin sen Suomesta. Veken kalusteesta onnistui tilaus Sveitsiinkin sähköpostitse. VM Carpetin Hilla-matto on Jukka Rintalan suunnittelema ja kudottu Suomessa, mistä olen erittäin tyytyväinen. Aluksi aioin hankkia valko-harmaan maton mutta onneksi päädyinkin lopulta tähän valko-mustaan mattoon. Siinä on mukavasti kontrastia ja se sopii myöhemmin tarvittaessa varmasti moniinkin eri tiloihin kotona.

IMG_7358

IMG_7305

Meidän asunnossa on mielestäni aika kylmät lattiat ja nyt on ainakin lastenhuoneessa mukavampi leikkiä, kun on tarpeeksi iso matto vähän lämmittämässä lattialla. Ja näyttäähän se myös tosi kivalta. Seuraavana ostoslistalla onkin päiväpeitot poikien sänkyihin, kunhan saan vaan päätettyä niihin sopivan värin tai kuosin.

IMG_7361

Follow my blog with Bloglovin 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s