Hetki auringossa

Eilisestä voisi kertoa liian monta asiaa, jotka sujuivat kaikkea muuta kuin hyvin, mutta taidanpa mieluummin yrittää unohtaa ne ja toivoa loppuviikosta parempaa.

Yksi päivän erikoisuuksista tapahtui päiväkävelyllä: vanhempi lapsista nukahti rattaisiin ja nuorempi ei. Esikoinen nukkuikin pitkät päikkärit, joilta heräsi harvinaisen hyväntuulisena ja illalla yöunille nukahtaminenkin sujui ongelmitta. Kunnon päiväunet tulivat siis ehdottomasti tarpeeseen. Kuopuksen kohdalla luovuin toivosta päikkäreiden suhteen loppulenkistä, vaikka molempien nukkuminen samaan aikaan olisikin ollut tervetullut lepohetki myös äidille. Sen sijaan nautimme yhdessä 2-vuotiaan kanssa hetken aikaa aurinkoisesta säästä sateisen aamupäivän jälkeen.

IMG_7503

Kotimatkan varrella on suuri (saksan?)pähkinäpuu, jonka alta saattaa näin syksyisin löytää hyvällä onnella paljonkin pähkinöitä. Viime syksynä eräällä kävelylenkillä pähkinöitä kirjaimellisesti satoi rattaisiimme mutta tällä kerralla etsinnästä huolimatta saalis jäi hieman pienemmäksi. Yksi pähkinä syötiin paikan päällä ja toinen laitettiin avausyritysten jälkeen taskuun talteen ja syötiin vasta kotona.

IMG_7512

IMG_7514

IMG_7515

IMG_7516

IMG_7519

IMG_7520

IMG_7522

IMG_7527

IMG_7526

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s