Ystävänpäiväkortit lasten kanssa

Melkein hävettää myöntää, että minun tulee askarreltua lasten kanssa aivan liian harvoin – varsinkin siihen nähden kuinka paljon itse pidän kaikenlaisesta näpertelystä ja väsäämisestä. Mutta kortteja on kiva tehdä, varsinkin kun yleensä teemme jotain tosi simppeliä, jota on helppo tehdä sarjatyönä ja lopputulos on melko takuuvarmasti onnistunut. Yksinkertaiset jutut ovat mielestäni parhaita, koska lapsilla riittää keskittyminen useammankin kortin tekemiseen ja lopputulos on oikeasti lasten tekemä.

Näihin kortteihin sai ensin vapaasti piirtää vaaleanpunaisilla ja pinkeillä puuväreillä mitä lystää ja sen jälkeen maalata päälle punaisella vesivärillä samaa teemaa noudattaen. Aikuisen tehtäväksi jäi valmistaa korttipohjat ja huolehtia tarjolle vain sopivan värisiä kyniä sekä rajoittaa siveltimen hakeutumista muiden kuin punaisen vesivärinapin kohdalle. Ja ei kai se nyt niin vaarallista olisi ollut muitakaan värejä käyttää, mutta ehtiihän niitä käyttää sitten kaikilla muilla kerroilla.

IMG_0447

Toisiin kortteihin leikkasin valmiiksi pieniä paperisydämiä korttipohjan värisestä paperista siihen tarkoitetulla leikkurilla, ja lapset sitten liimailivat sormet tahmeina niitä pikkusydämiä sikin sokin taustapahville. Neliönmuotoisia kortteja tehdessäsi muista tarkistaa, että kortti on joko tarpeeksi pieni tavalliseen pieneen kirjekuoreen tai että olet jo joskus virheestä oppineena ostanut vähän korkeampia neliön muotoisia kirjekuoria kotiin jemmaan. Tuollainen kortti näyttää meinaan vähän hassulta yksinään A4-kokoisessa ruskeassa kirjekuoressa…

IMG_0462

IMG_0461

IMG_0464

Ihanaa ystävänpäivää! 

4 vastausta artikkeliin “Ystävänpäiväkortit lasten kanssa

  1. Aivan ihania.😻💞 Ja tosiaan, hävettävän harvoin on täällä tarjolla edes vesivärimaalausta.🤦🏼‍♀️

    Kiitos aivan ihanasta kortista, ja vaaleanpunaista tätä päivää!😘

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s